Orban-Iohannis, întâlnire la Vila Lac 2. ”Cu siguranță ne-am întâlnit”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Ludovic Orban a fost invitatul lui Rareș Bogdan la jocuri de Putere pe Realitatea Tv, unde au discutat și despre întâlnirea liberalilor cu președintele țării.

Șeful PNL a confirmat, joi seara, că întâlnirea a avut loc, întrebat fiind de Rareș Bogdan dacă poate susține acest lucru:

”Cu siguranță! Între Partidul Național Liberal și președintele României există o relație de parteneriat, o relație de colaborare. Ne consultăm pe teme majore și, de asemenea, încercăm să ne coordonăm pozițiile pe tot ceea ce este important pentru România. Aș prefera să nu vă dau detalii concrete”, a precizat Orban.

”A fost o întâlnire  normală pentru că PNL a hotărât în unanimitate susținerea lui Klaus Iohannis pentru al doilea mandat, iar președintele a anunțat că va candida. Am abordat tematici importante pentru România, mai ales în contextul în care România va prelua și președinția Consiliului Uniunii Europene. Președintele României mai salvează imaginea țării, nu numai la nivelul Uniunii Europene, ci în general în lume. Este singurul actor instituțional care mai are credibilitate în fața cancelariilor europene, la nivelul partenerilor noștri externi”, a declarat Ludovic Orban.

Vasile Blaga, reactivat

”Da, a participat și Vasile Blaga. Domnul Blaga, ca și mine și ca și mulți colegi de-ai mei, în momentul în care a apărut o suspiciune legată de un caz penal, când a început urmărirea penală, și-a dat demisia din funcția de copreședinte al PNL, n-a candidat la alegerile parlamentare, a fost achitat și e normal să reintre în activitatea partidului”, au fost precizările președintelui PNL, Ludovic orban.

Vezi și: Orban - Tăriceanu, întâlnire: Am fotografiile în birou


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel