Orban, întrebat dacă e speriat de candidatura lui Cîțu. Președintele PNL îi răspunde premierului României
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro
Președintele PNL a făcut primele declarații cu privire la anunțul premierului Florin Cîțu care a decis să candideze la funcția de președinte al PNL.

Ludovic Orban salută cel puțin la nivel declarativ decizia lui Florin Cîțu și spune că în PNL va fi un „festival al democrației”. El a dat asigurări că activitatea partidului nu va fi influențată de acestă competiție.

Întrebat dacă e speriat că Florin Cîțu are susținerea mai multor organizații teritoriale, Orban a amintit că la Congres vor participa 5.000 de delegați.

Totodată, actualul președinte al PNL a răspuns declarației premierului Cîțu care a precizat că va câștiga și nu există altă variantă. Orban a amintit că și el candidează tot pentru a câștiga.

„Am avut o discuție cu Florin Cîțu. Am început deja fixarea unui cadru care să fie un cadru extrem de onest, al unei competiții de proiecte, de viziuni, de idei, o competiție pozitivă în care să prezentăm membrilor PNL ofertele noastre”, precizează Orban.

„La Congres vor participa 5.000 de delegați care vor reprezenta toate filialele județene din țară. E normal să spună acest lucru. Si eu candidez pentru a câștiga și pentru ca PNL și România să câștige”, a mai adăugat Orban, când a fost întrebat dacă se sperie de candidatura lui Cîțu.

„Această competiție nu va afecta activitatea PNL. Rămânem concentrați pe a asigura o bună guvernare României. Eu și Florin Cîțu vom reprezenta PNL în toate deciziile care se iau. Faptul că exista o competiție nu va afecta activitatea PNL si performanța guvernării”, a conchis Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel