Orban: Când vorbești cu Iohannis, nu vorbești cu un prieten la o bere
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Facebook Klaus Iohannis, arhivă
Foto: Facebook Klaus Iohannis, arhivă
Ludovic Orban a vorbit, miercuri, despre președintele Klaus Iohannis.

Liderul Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a spus, despre relația sa cu președintele țării, că a colaborat cu acesta „în sens instituțional”: „Când vorbești cu Klaus Iohannis, nu vorbești cu un prieten la o bere”.

Întrebat, miercuri seară, după ce Florin Cîțu a spus că are o legătură foarte strânsă cu președintele Klaus Iohannis, care este legătura dintre el și președinte, Ludovic Orban a răspuns astfel: „Am demonstrat această cooperare în beneficiul României timp de patru ani în care am condus Partidul Național Liberal, în care am oprit asaltul PSD asupra Justiției, în care am împiedicat ca România să fie capturată de PSD, în care am reușit dărâmarea guvernului PSD prin moțiune de cenzură și am reușit să câștigăm aproape toate alegerile pentru a putea asigura României o guvernan performantă în beneficiul cetățeanului”.

Ludovic Orban a adăugat că, după ce va „câștiga Congresul”, între Partidul Național Liberal și președintele României va fi aceeași „cooperare loială” pentru buna guvernare a României.

Ludovic Orban, relație de prietenie cu președintele Klaus Iohannis?

Întrebat mai departe dacă are cu președintele o relație de prietenie, Ludovic Orban a spus că a colaborat cu Iohannis „în sensul instituțional, așa cum este normal și firesc. Klaus Iohannis este președintele României. Când vorbești cu Klaus Iohannis, nu vorbești cu un prieten la o bere, vorbești cu președintele României”.

Întrebat, de asemenea, ce va face dacă va pierde alegerile, Ludovic Orban a spus că va câștiga.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că la Congresul liberalilor din 25 septembrie vor fi două staţii de testare rapidă anti-COVID la faţa locului pentru toţi cei care intră în sala reuniunii, relatează Agerpres.

„Noi, la Congresul PNL, după cum ştiţi, suntem 5.000 de oameni, nu renunţăm la această cifră. În cazul în care nu vom putea organiza în sală, în Romexpo, vom merge afară pe stadion, la Arcul de Triumf, sau la Romaero Băneasa, dar deocamdată stăm în sală şi vom folosi la congres pe de o parte vaccinul – cred că dintre delegaţi 75 – 80% sunt vaccinaţi – dar pentru cei care, din diverse motive, nu s-au vaccinat vom folosi certificatul verde digital, plus vom avea două staţii de testare rapidă la faţa locului pentru toţi delegaţii, inclusiv cei vaccinaţi. (…) Noi mergem şi pe testarea cu test rapid pentru toţi cei care intră în sala congresului”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel