România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 01 aug, 14:57
Orban: BPN a validat candidații PNL - USR PLUS la primăriile de sector
Ludovic Orban
Conducerea PNL a validat sâmbătă înțelegerea unei colaborări cu USR PLUS, fiind validați atât candidații PNL cât și candidații USR PLUS la primăriile de sector din București.

Președintele PNL Ludovic Orban anunță că s-a decis și susținerea pentru Primăria Capitalei a candidatului independent Nicușor Dan.

”E foarte important că cele mai importante formațiuni de dreapta și-au dat mâna după negocieri destul de lungi și destul de complicate, Obiectivul nostru este de a elibera Bucureștiul de sub dominația PSD care a adus în București incompetență, haos adminsitrativ, tergiversarea rezolvării problemelor cu care se confruntă Bucureștiul, corupție, birocrație și o calitate execrabilă a serviciilor publice”, a spus Orban.

Acesta s-a declarat convins că PNL împreună cu USRPLUS vor câștiga alegerile locale din Capitală. BPN al PNL a validat, de asemenea, toți candidații partidului pentru funcțiile de președinți de consilii județene și de primari de municipii reședință de județ, relatează Mediafax.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro