Data actualizării:
Data publicării:

Orașul în top 3 la atragerea de fonduri UE de care nu se vorbește. Corneliu Ștefan (PSD): Noi nu am aplicat anumite metode de PR / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu
Corneliu Ștefan, candidat PSD pentru Consiliul Județean Dâmbovița, a vorbit, în cadrul emisiunii electorale Ce Se Întâmplă, despre dezvoltarea județului Dâmbovița.

În cadrul emisiunii electorale Ce Se Întâmplă, moderată de Răzvan Dumitrescu la DC News, Corneliu Ștefan, președintele Consiliul Județean Dâmbovița, a vorbit despre dezvoltarea remarcabilă de care a beneficiat județul pe care l-a condus în ultimii ani.

„Județul Dâmbovița, pentru prima dată este pe primul loc în Regiunea Sud-Muntenia la atragerea fondurilor europene. Din această regiune fac parte șapte județe, inclusiv două mult mai dezvoltate, Prahova și Argeș. Astăzi, Dâmbovița este pe primul loc“, a spus Corneliu Ștefan.

„Cât ați atras?“, a întrebat Răzvan Dumitrescu.

„În total, în 3 ani și jumătate, proiecte în implementare, cu contracte de finanțare, peste 1,8 miliarde de euro. Din 2020 până astăzi“, a spus candidatul PSD.

„Uau! Nu știu dacă domnul Nicușor Dan se uită la emisiune...“, a completat Răzvan Dumitrescu.

„Vă mai dau un exemplu. Municipiul Târgoviște de mulți ani este pe primul loc în Regiunea Sud-Muntenia și anul acesta este pe locul 3 în România la atragerea de fonduri europene.“, a precizat Corneliu Ștefan.

„Dar de ce credeți că lucrurile astea nu se văd? Toată lumea arată, de pildă, spre Cluj-Napoca, dar ă gândesc la faptul că este și un PR făcut de unii. Eu am stat 2 ani la Cluj-Napoca, dar în comparație cu Oradea mi s-a părut mic copil. La Bolojan, în Oradea, de care nu vorbea nimeni, jumătate din buget, era din fonduri europene, dar toată lumea arăta spre Cluj-Napoca. Bolojan renovase sute de clădiri de patrimoniu, pe când în Cluj-Napoca nu se renovase o casă. Cum vă explicați că de Dâmbovița nu se vorbește ca de Cluj-Napoca?“, a întrebat Răzvan Dumitrescu.

„Eu sunt bucuros că vorbesc dâmbovițenii, iar dâmbovițenii au văzut o schimbare în ultimii ani. Dâmbovița a intrat pe un tren ascendent legat de schimbare comunităților locale, începând de la Târgoviște și până la ultima localitate. În al doilea rând, eu nu am împărțit județul în primari galbeni și primari roșii.

În al treilea rând, nu am aplicat anumite metode de PR. Eu cred că cel mai important pentru noi, cei care conducem administrații publice locale, e să vadă locuitorii noștri. Chiar de curând m-am întâlnit cu o familie de dâmbovițeni care au venit, după 7 ani, acasă la părinți. Mi-au zis: S-a schimbat extraordinar! Sunt alte condiții față de cele pe care le știam noi când am plecat! Mi-au spus că în maxim doi ani vor să revină acasă“, a precizat, la DC News, Corneliu Ștefan.

Youtube video image

Alegeri locale: Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Dâmbovița – CMF: 21240002

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel