Orașul în care caii aleargă liberi pe bulevard. ”Video rar cu 2 Mustang-uri prin Cluj”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: captura video
FOTO: captura video
Doi cai aleargă liberi pe un bulevard din Cluj-Napoca.

Orașul Cluj-Napoca este un oraș al contrastelor, de la mașinile electrice care par că au invadat străzile, de te întrebi ce reducere este la Tesla, la animale sălbatice, unele chiar exotice, având în vedere că nu vezi în orice zi cămile, de exemplu, după vulpile care intră în parcuri sau pe una dintre cele mai moderne arene din țară, ori puilor de căprioară care coboară în cartierele mărginașe.

O astfel de apariție, inedită pentru un oraș civilizat, a fost cea a doi cai, pentru care internauții, mai în glumă, mai în serios, au cerut bandă specială, precum sunt cele de pentru transportul în comun sau pentru taxi.

Prezența celor doi a fost văzută pe un bulevard din municipiu, într-o zonă în care prețul apartamentelor ajunge la niște cifre destul de mari pentru puterea de cumpărare a românilor, chiar și la 3.000 de euro/mp.

Video rar cu 2 Mustang-uri prin Cluj”, ”Da e normal la Cluj, tot timpul sunt pe Bulevardul Muncii”, ”La 100 de m de blocurile de 3000 euro/mp”, au comentat clujenii, citați de Știri de Cluj.

Potrivit presei locale, caii aparțin comunității de rromi, care după ce plătește amenzile primite din partea Poliției Locale, pentru confiscarea animalelor, însă după ce și le recuperează le lasă în libertate, punându-i astfel pe participanții la trafic în pericol. Mai mult, această situație se repetă la nesfârșit.

Și uite așa, orașul de 5 stele se transformă în orașul ”cailor frumoși”.

Citește și: Coșmarul unor chiriași din Cluj-Napoca: Ne-au zis doar după semnarea contractului. Acum stăm cu frică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel