Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristina Jacob
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristina Jacob
Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristina Jacob
Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor.

Cristina Jacob, regizorul „fenomen” al filmelor de succes Selfie, #Selfie69, Oh Ramona, The perfect escape, a acceptat provocarea Spectacola de a completa în Oracolul Vedetelor.

Despre cel mai mare vis al copilăriei, Cristina Jacob spune că a vrut "să se facă mare". 

"N-am vrut, ca majoritatea, să fac o meserie anume. Eu am vrut să mă fac mare, ca să pot face tot ce nu aveam voie să fac, să aud sau să văd. Mi-am dorit sa evadez din cuşcă, cât mai curând posibil. Asta s-a întâmplat de la naştere chiar, m-am născut la 7 luni. Era cam înghesuială, iar meniul nu era tocmai ce voiam eu….", a povestit vedeta.

Fiind întrebată care a fost cea mai mare trăsnaie pe care a  făcut-o în copilărie, Cristina Jacob și-a amintit cum punea clei în yalele vecinilor
 
"Cred că atunci când am pus clei în yalele vecinilor. Poate şi atunci când  evadam din casă escaladând balconul vecinilor. Locuiam la etajul 2 şi nu mă gândeam că o să cad vreodată. Multe dintre visele din timpul nopţii erau cum fac să ies pe geam să ajung la parter; n-aveam o destinaţie anume", a dezvăluit Cristina Jacob.

Citește mai multe pe SPECTACOLA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel