”Ora Veselă”, prezentă la Festivalul Comediei Românești 2011
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sigla_ora_vesela
sigla_ora_vesela

Cea mai veche emisiune de divertisment a Radioului, Ora Veselă, va fi prezentă la Festivalul Comediei Românești 2011 cu o selecție de momente umoristice din Fonoteca de Aur. Astfel, în cadrul programului dedicat Dialogurilor, duminică, 12 iunie, ora 14.00, la Sala Studio, publicul este invitat la o întalnire de suflet cu vedete ale Teatrului de Comedie și realizatori ai emisiunilor de divertisment radiofonic.

Moderatorul evenimentului  va fi Silvia Cusursuz.

Ora veselă a fost întotdeauna sinonimă cu umorul de calitate și buna dispoziție. Generații de actori valoroși ai Teatrului de Comedie au colaborat ani de-a randul la realizarea unor unicate comice care au încântat ascultătorii. Radu Beligan, Ion Lucian, Amza Pellea, Gheorghe Dinică, Sanda Toma, Vasilica Tastaman, Stela Popescu, Cornel Vulpe, George Mihaiță, Virginia Mirea, Emilia Popescu, Gabriela Popescu, Valentin Teodosiu, Horațiu Malaele și-au pus amprenta talentului lor în miniaturile umoristice difuzate la Ora Veselă. Mai mult decat o pastiă umoristică, ea devenind în timp o adevarată stare de spirit.

Cea de-a IX-a ediție a Festivalului Comediei Românești - FestCO 2011, care se va desfasura între 10 și 17 iunie, propune spectatorilor o gamă variată de forme de spectacol, incluzând și teatru non-verbal, musical, teatru de revistă, teatru de magie, teatru pentru copii și teatru de stradă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel