Opt jucători steliști, testați inopinat antidoping
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

 FC Steaua a anunţat, miercuri seară,  că opt jucători au fost testați de Agenţia Naţională Antidoping, fotbaliștilor, desemnați prin tragere la sorți,  prelevându-se probe de sânge.

FC Steaua Bucureşti anunţă faptul că, în cursul zilei de miercuri, echipa noastră a fost vizitată de către reprezentanţii Agenţiei Nationale Antidoping, care au efectuat un control inopinat la Stadionul Steaua. Este vorba despre o procedură de rutină, desfăşurată, de-a lungul unui sezon, în cazul fiecărui club de fotbal din ţara noastră.

Noutatea este aceea că, în cazul jucătorilor noştri, a avut loc o premiera naţională, acestora fiindu-le prelevate, pe lângă obişnuitele probe de urină, şi probe de sânge. Acest procedeu a fost lansat în premiera mondială la Campionatul Mondial din 2010, găzduit de către Africa de Sud. Jucătorii selectaţi prin tragere la sorţi şi testaţi miercuri sunt Raul Rusescu, Andrei Prepeliţă, Stefan Nikolic, Novak Martinovic, Paul Pîrvulescu, Tiberiu Bălan, Răzvan Stanca şi Lucian Filip, scrie site-ul oficial sl grupării steliste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel