OPRIȚI TOT! Alina Eremia și The Motans vin cu hitul verii. Va sparge topurile - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
The Motans și Alina Eremia au lansat un videoclip împreună

Piesa lor, probabil, va fi hitul verii. The Motans și Alina Eremia au lansat clipul melodiei ”Din trecut”. Piesa va sparge topurile în vara anului 2020!

The Motans și Alina Eremia își încântă fanii cu o colaborare mult așteptată și lansează ”Din trecut”, o piesă cu un vibe de vară, plină de nostalgie, dar care te îndeamnă la dans. Împreună cu Alex Cotoi și Marco & Seba, artiștii au scris și au compus melodia, iar rezultatul este unul de care toți s-au îndrăgostit iremediabil.

Opriți tot și ascultați aici ce ar putea fi hitul verii:

”Din trecut” te trece prin mai multe stări, te duce cu gândul la o iubire pierdută, la o vacanță care a fost, dar care ți-ai dori să se repete, și are un vibe aparte.

"În una dintre sesiuni ne-am propus să facem o piesă mai de vară, care te poartă cu gândul într-o mică vacanță. Pe mine m-a dus în piața San Marco încă de la primele note, iar versurile au curs rapid, probabil datorită acestui fapt piesa are un vibe mai neobișnuit. Cel mai ciudat e că nu am fost niciodată în Veneția, iar piața San Marco nu am văzut-o decât pe un print de pe un perete al restaurantului în care am lucrat ca ospătar acum câțiva ani”, a declarat The Motans.

Și pentru Alina Eremia colaborarea cu The Motans este una extrem de specială și spune: "Am lucrat împreună cu Denis la mai multe piese, printre care se numără De sticlă și Promite-mi. Mereu au ieșit lucruri frumoase. Denis este un artist talentat, de la care am învățat pe parte de songwriting. Am povestit de-a lungul timpului să facem o colaborare, dar am așteptat piesa potrivită. Mi-a placut la nebunie Din trecut de la prima ascultare și cred că identatitățile noastre muzicale se întâlnesc la mijloc. Este o piesă nostalgică, dar care te face să dansezi. Se simte amprenta Marco & Seba și Alex Cotoi. Îmi place mult estetica clipului, realizat de Loops Production. Sperăm să vă cucerească, așa cum ne-a cucerit și pe noi”.

Producția clipului a fost realizată de Loops Production, Bogdan Păun semnează regia, Andra Marta si Cristina Poszet semneaza scenariul, iar Alexandru Mureșan a fost DOP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel