Oprea: Președinția își cere scuze. A fost șocată de postarea lui Lăzăroiu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Traian Băsescu 2
Traian Băsescu 2

Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Bogdan Oprea, a intervenit telefonic la emisiunea ”La Ordinea Zilei”, pentru a cere public scuze pentru postarea pe Facebook a consilierului prezidențial Sebastian Lăzăroiu, care a desenat gratii pe fotografia unui jurnalist al Antenei 3, surprins cu un screenshot în timp ce prezenta știrile.

În numele Președinției ”vreau să cer public scuze pentru această postare a d-lui consilier Sebastian Lăzăroiu. Este absolut regretabilă și nu reprezintă opinia Administrației Prezidențiale. Este regretabil și îmi cer scuze”, a declarat, joi seară, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, Bogdan Oprea.

Întrebat dacă Băsescu intenționează să-l demită pe Sebastian Lăzăroiu din cauza acestei postări, Oprea a spus că nu are cunoștință de o asemenea decizie.

Președintele a rămas uimit când a aflat de acțiunile angajatului său de la Cotroceni, a precizat Oprea. ”A fost șocat (Traian Băsescu - n.r) și în mod sincer regretă această întâmplare. Nu i-a venit să creadă că s-a întâmplat acest lucru”, a subliniat oficialul Administrației Prezidențiale, răspunzând unei întrebări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel