Oprea, mesaj pentru Cîţu: Economia se prăbuşeşte! Nu mai pierde timp cu propaganda!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Florin Cîțu
Florin Cîțu
"Cîțule, nu mai pierde timpul cu propaganda! Propaganda nu ține locul măsurilor economice pe care le așteaptă antreprenorii!", transmite senatorul PSD Radu Oprea.

"Economia se prăbușeste, antreprenorii supraviețuiesc cu greu, oamenii își pierd locurile de muncă, iar puterea de cumpărare scade. Asta pentru că avem un guvern haotic obsedat doar de PSD și atât. Cîțu refuză să aplice legile cu un motiv pueril: nu ar fi sursă de finanțare. Dacă s-ar uita cu atenție în fișa postului de ministru al finanțelor, ar constata că tocmai aceasta este una din atribuțiile lui. Dar este incapabil și atunci dă vina pe oricine, mai puțin pe el.

În schimb, păcălește opinia publică cu un iluzoriu plan de relansare economică. Însă, acesta NU are sursă de finanțare și constat că de această dată Cîțu nu se mai isterizează, cum o face de obicei. Cîțule, nu mai amăgi antreprenorii și cetățenii români cu fantasmele tale mincinoase. Pentru ca finanțarea europeană să devină o certitudine mai este un drum lung de parcurs. Cu siguranță banii nu vor putea fi accesați anul acesta. Până atunci economia ce face? Moare!

Firmele au nevoie de sprijin azi, locurile de muncă trebuie susținute prin programe eficiente, țintite. Iar Cîțu, ca de obicei, nimic", a scris senatorul PSD Radu Oprea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel