Opoziție Soare - Pluto. Avertisment general. ”Tu simți că ai bani să faci tot ce-ți dorești tu, dar...”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik
Opoziția Soare - Pluto poate provoca sentimente de competiție și ne poate pune în situații tensionate. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a explicat, conform DCNewsTV: ”După careul dintre Mercur și Uranus avem o opoziție între Soare și Pluto. Este genul acela de aspect care ne face să jucăm două roluri. Cert este că indiferent care dintre cele două ar fi, avem senzația că cineva încearcă să ne facă sau cineva încearcă să pară mai deștept decât noi. Ne băgăm în niște situații care s-ar putea să nu ne ajute foarte mult, doar că avem noi pe dinăuntru un meci, o luptă.”

Pentru nativii Gemeni, mesajul este clar: ”Trebuie să ai mare grijă pe cine încerci să convingi că ai dreptate sau în ce discuții te bagi privind cine are dreptate. Mai mult, trebuie să ai grijă cui te lauzi că știi tu mai bine decât cineva, pentru că imediat ți se va da peste orgoliu”. 

Vezi care este zodia atenționată cu privire la bani pe DCNEWSTV>>>

”Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

A avea pe Pluto într-o anumită casă astrologică ar putea însemna că ai un control bun asupra ta, ceea ce înseamnă că ai un sentiment de rezistență și putere asupra vieții și a împrejurimilor tale. De exemplu, cineva cu Pluto care tranzitează casa a opta sau a șasea poate simți nevoia să se schimbe fizic și emoțional.

Dar există aspecte negative ale faptului că îl ai pe Pluto într-o anumită casă și ar putea indica un anumit tip de luptă pentru putere în interiorul tău sau al altora. Uneori, acest lucru se arată în faptul că o persoană este manipulatoare pentru a obține ceea ce dorește” arată Astrosens

Sursa citată mai scrie despre opoziția în astrologie, care reprezintă un aspect negativ, precum careul. Opoziția are loc atunci când două planete formează un unghi de 180 de grade în harta cerului. Atunci când unim pozițiile lor cu o linie dreaptă, va trece exact prin centrul unei astrograme.

Când are loc Opoziția Soare - Pluto

Pe 23 iulie, Soarele din Leu a făcut opoziție cu Pluto din Vărsător. Fără să ne dăm seama ne vom implica în proiecte în care puterea interioară va fi zguduită. Senzația principală va fi aceea că oamenii din jur încearcă să ne manipuleze, să ne testeze sau că nu țin cont de noi deloc. Ego-ul nostru va fi destul de inflamat, precum și așteptările. Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) vor trece prin negocieri mai dure, mai arată Astrosens

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel