Data actualizării:
Data publicării:

Un deputat PNL cere introducerea referendumului pentru familie în Constituţie, deşi nu a fost validat

Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Deputatul liberal Daniel Gheorghe cere, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, introducerea în Constituţie a rezultatelor referendumului pentru familie, din octombrie 2018. Chiar dacă acesta nu a fost validat, deputatul PNL spune că dorinţa celor 3,5 milioane de români care au votat trebuie respectată. 

"Ca parlamentar al României, eu personal as susține un act de revizuire a Constituției doar in cazul în care acesta va cuprinde si modificarea articolului 48 din legea fundamentală în sensul votat la Referendumul din toamna lui 2018 de peste 3 milioane și jumătate de români: căsătoria poate avea loc exclusiv între un bărbat și o femeie. Altfel nu vom vedea decât cum, noi toți, vom cădea în cursa noii stângi secular-radicaliste care încearcă să perverteasca sensul luptei împotriva corupției într-o campanie de dărâmare a valorilor identitare care alcatuiesc coloana vertebrala în societatea românească", a scris Daniel Gheorghe pe pagina sa de Facebook. 

Atac voalat la partenerii din opoziţie 

"Nu uitați un lucru simplu: justiția se întemeiază pe morală, nu pe ura si pe răzbunare, iar morala laică din lumea democratică a timpurilor noastre, are la baza tot etica iudeo-crestina și cele 10 Porunci pe care omul le-a primit de la Dumnezeu, iar nu de la "comitetul salvării publice" ori de la "komisarii poporului"!", a mai scris acesta. 

Referendumul pentru familie a fost intens criticat de membrii USR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel