Operațiunea Bicicleta a început în Dâmbovița. Erau zvonuri, negate de PDL, iată că sunt reale
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Preşedintele Consiliului Judeaţean (CJ) Dâmboviţa, Florin Popescu,  oferă pomană electorală de la cutii de chibrituri, la… biciclete.

 Autor: Costin Munteanu

 Preşedintele CJ Dâmboflorin_popescuviţa, vicepreşedintele PDL Florin Popescu, a împărţit zeci de biciclete locuitorilor din comuna Vârfuri. Totul face parte din strategia democrat-liberalului de a-i convinge pe dâmboviţeni să-i încredinţeze un nou mandat la conducerea Consiliului Judeţean.

Locuitorii municipiului Târgovişte au fost mai ghinionişti, primind doar cutii cu chibrituri, bineînţeles cu poza lui Florin Popescu pe ele.

La rândul său, primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, finul lui Florin Popescu, a intrat în campania pentru locale pe bicicletă, alături de câteva zeci de susţinători PDL. Aceştia au circulat prin Târgovişte purtând tricouri cu mesajul “Cursa continuă. Votăm Gabi Boriga!”.

Boriga a pornit într-un tur al oraşului, startul fiind dat din faţa Primăriei Municipiului Târgovişte. “Vrem să facem o campanie atipică, dar o campanie plăcută, o campanie eco. Tinerii şi spiritul tineresc pot să facă Târgoviştea să ajungă unde ne dorim cu toţii. Sunt alături de echipa mea de consilieri, de familie, de cei care doresc să pună umărul la creşterea Târgoviştei, aşa cum a fost în ultimii patru ani. Sunt bucuros că într-o asemenea zi minunată să începem o campanie ce va face Târgoviştea să continue această cursă pe care am început-o acum patru ani”, a declarat Gabriel Boriga, citat de presa locală.

La startul campaniei candidatului PDL la Primăria Târgovişte a fost prezent şi naşul Florin Popescu. “În 2008, Gabriel Boriga candida cu sloganul Târgoviştea poate mai mult. În aceşti patru ani de zile, s-a dovedit că sloganul său a fost aplicat în fapte. Târgoviştea este un oraş mai curat, mai luminat, are locuri de joacă şi a început să trăiască. Îl felicit pe Gabi Boriga şi echipa sa care a făcut acest lucru. Îl voi ajuta în continuare. Îi urez succes în campanie şi sunt convins că o va câştiga în mod detaşat”, a spus Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel