Omul lui Armand, pus șef la Centrala Electrică Grivița, a văzut lumina. Imagini cu Dragoș Constantin, USR, închinându-se la moaște
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
A luptat pentru Clotilde Armand în pantaloni scurți și în șlapi, la voturile din USR. I-a îngrijit pagina de Facebook și i-a fost purtător de cuvânt la primărie. Doamna primar l-a pus șef la CET Grivița. Și iată ce face Dragoș Constantin, omul ei de mare încredere.

Dragoș Constantin a pornit de jos în USR. Ar fi  fost un fel de lipitor de afișe, la începuturile sale, dacă USR nu ar fi înlocuit campania clasică, out-door, cu mesajele postate pe Facebook. Practic, a lipit afișe pe pagina de Facebook a viitoarei primărițe de la sectorul 1, Clotilde Armand.

În luptele din interiorul partidului, tânărul postator a fost uh fidel al doamnei Clotilde. Presa amintește un celebru episod din vara lui 2018, când Dragoș Constantin a venit în șlapi și pantaloni scurți la o ședință, la sediul din strada Popa Tatu, ca să îi dea votul doamnei Armand într-o zi de weekend. 

Ajunsă la Putere, doamna l-a recomandat angajaților din primarie drept "specialist in Comunicare", așa că de la lipitor de afișe pe Facebook, tânărul licențiat în arte plastice a urcat la șefia departamentului de presă al Primăriei Sectorului 1. Alegerea s-a dovedit mai puțin inspirată: fire de artist, proaspătul consilier personal al doamnei Clotilde a avut o relație tensionată cu o parte a jurnaliștilor acreditați și nu a ajutat-o prea mult la imagine pe primărița de la sectorul 1.

ca urmare, la comunicarea cu presa a fost adus un ziarist din presa doamnei Armand, Ionel Stoica ( Ziare.ro), iar dl Dragoș Constantin a fost avansat, ținând cont și de competențele sale (licență și master în pictură), la șefia Centralei Electro-Termice Grivița.

Odată ajuns la conducerea unei centrale electrice, putem spune că dl Constantin a văzut lumina, ca Saul pe drumul Damascului. Știm că USR a fost constat critic la adresa Bisericii și a considerat religia ca fiind doar un obstacol minor în calea progresismului revoluționar. Una dintre lozincile folosite de USR-PLUS pentru a se identifica pe scena politică a fost ”Vrem spitale, nu catedrale”, iar i pe rețelele de socializare a folosit frecvent ironia, dacă nu sarcasmul mergând până la desființarea socială a ”pupătorilor de moaște”.

Ca urmare, am fost foarte mirați când cititori DCNews ne-au trimis la redacție fotografii cu, cel mai probabil, consilierul USR-PLUS închinându-se la moaște, în paraclisul Catedralei Neamului, catedrală în locul căreia se puteau construi două-trei spitale.

Am bănuit că pozele sunt trucate, că e un fake news, dar cititorul care ni le-a trimis se jură că a fost de față și l-a văzut pe Dragoș Constantin închinându-se în paraclis. Fiind un om religios, care s-a întâlnit cu presupusul închinător la moaște în Biserică, am avea unele motive să-l credem. 

Pe dl Constantin nu-l putem întreba dacă a revenit în turma păstorită de Prea Fericitul Daniel: de când a fost purtător de cuvânt al lui Clotilde Armand a aplicat principiile transparenței (de, primăria de sticlă a promisă de candidatul USR) blocând jurnaliștii care o critică pe doamna primar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel