Omul căruia Dan Negru îi datorează cariera: Dacă n-ai caracter puternic, meseria aceasta te schimbă
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 10 apr 2022, 17:04
WhatsApp
Facebook Dan Negru
Facebook Dan Negru
Dan Negru ne-a spus care a fost omul care i-a influențat cel mai mult cariera și care au fost cele mai importante lecții pe care i le-a dat.

Este vorba de Valeriu Lazarov. 

Valeriu Lazarov este cunoscut ca fiind omul care a revoluționat divertismentul românesc de televiziune, după anii '90. Astfel, în 2005, el a realizat "Genialii", iar în 2007, serialul "Chiquititas", producții difuzate și de televiziunile din România.

Este cunoscut ca „părintele" celei mai longevive emisiuni, „Surprize, surprize" (difuzată timp de nouă ani la TVR), dar și al altor emisiuni de succes, precum „Din Dragoste", „Iartă-mă", „Sub alt chip", „Imprevizibilii", „Ploaia de stele", „Babilonia".

„Lazarov neîndoielnic. A fost unul din marii oameni de TV din lume. A schimbat piața mondială TV și e un reper internațional. M-a onorat că am crescut în preajma domniei sale. Dincolo de tot ce însemna televiziune, de la domnul Lazarov am păstrat modestia. Smerenia. Era unul din cei mai importanți profesioniști TV din Europa și vorbea cu smerenie despre meseria lui, o meserie care te poate schimba radical dacă ai succes, dar n-ai caracter puternic”, a spus Dan Negru pentru DC News.

VEZI ȘI: Dan Negru: Nu credeam că, prin ce am făcut, voi deschide porțile iadului

Dan Negru încearcă o revoluție la Kanal D.

Crezi că anul 2022 poate fi anul schimbării în televiziune, astfel încât emisiunea ta să fie așa un fel de revoluție și să își dorească și alte televiziuni să crească această calitate pe care mulți o doresc, dar nu o și obțin? Adică dacă o ținem tot așa cu mult divertisment, încotro se îndreaptă televiziunea?

„Televiziunea din România a pierdut mult nu din cauza online-ului, ci din cauza ei, a programelor ieftine ca și conținut, cu personaje îndoielnice. Sincer, am recunoscut întodeauna că acum 20 de ani am adus prima dată în show-urile mele, care erau primele formate internaționale aduse în România, personaje ciudate. Dar nu credeam că atunci că voi deschide porțile iadului. De asta admir curajul celor de la Kanal de a aduce quiz în România, de a vinde legume în măcelărie”, a spus Dan Negru într-un interviu pentru DC News.

 

Pentru că este la modă TikTok, vreau să te întreb dacă îți propui să aduci oamenii de pe TikTok să fie telespectatori la emisiunea ta. Cum îi scoți de pe TikTok să stea o oră la emisiunea ta?

 

„Second screen e o normalitate azi, nu te mai uiți la televizor clasic fără un telefon în mână. Dar publicul din online e total diferit de cel din TV. Americanii, nemții, italienii știu asta și și-au păstrat prezentatorii clasici de TV. Și au păstrat și publicul clasic de TV. Dacă ar fi crezut că-i pot înlocui cu vedete din online o făceau ei demult. La noi au existat televiziuni care au pierdut enorm financiar și ca brand încercând să amestece online-ul cu TV-ul. Dacă asta ar fi funcționat, marile industrii TV o făceau demult, nu ne așteptau pe noi, ăștia din Ilfov București să schimbăm piața mondială de TV”, ne-a mai spus Dan Negru.

Dan Negru îi provoacă pe români la „Jocul cuvintelor”! Atractiv tocmai prin simplitatea sa, acest format antrenează mintea şi spontaneitatea

 

Kanal D îi provoacă pe români la cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii, „Jocul cuvintelor”! Dan Negru, charismaticul maestru de ceremonii al emisiunii, îi invită pe telespectatori să îşi exerseze mintea în cea mai frumoasă joacă, atractivă tocmai prin simplitatea ei. Nicicând nu a fost mai uşor şi mai plăcut să îţi antrenezi mintea, în compania unuia dintre cei mai iubiţi oameni de televiziune din România.

Formatul original al emisiunii este unul internaţional, „Think”, şi a fost produs în Turcia.  A fost difuzat în tări precum Polonia şi Slovenia, iar acum a venit rândul românilor să se bucure de un concurs foarte accesibil şi antrenant, pentru toată familia.  

Fiecare editie a emisiunii „Jocul cuvintelor” va aduce în "ring" concurenţi dornici să-şi testeze aptitudinile, să-şi înfrângă emoţiile şi, cel mai important, să ghicească acele cuvinte corecte, în urma definiţiilor oferite de Dan Negru. Fiecare dintre concurenţi va avea un timp limită la dispoziţie pentru a oferi soluţia, iar cuvintele identificate corect vor atrage importante premii în bani.

Atât concurenţii acestui quiz show, cât şi telespectatorii, din confortul din faţa micului ecran, se pot lansa în „Jocul cuvintelor”.  Un vocabular exersat, proprietatea termenilor şi uşurinţa de a face conexiuni corecte sunt acele ingrediente care oferă oricui şansa găsirii cuvantului potrivit. Pentru că Dan Negru da definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia!

Publicul a fost deja antrenat în aflarea numelui emisiunii, printr-o provocare lansată de Dan Negru atât pe micul ecran, cât şi în mediul online, pe pagina de Instagram @kanaldromania. Două definiţii i-au condus pe cei mai mulţi dintre urmăritorii Kanal D şi ai proprietăţilor oficiale ale staţiei către soluţia corectă, „Jocul cuvintelor”, aceştia aflând astfel numele show-ului atât de aşteptat.

„Aducerea în grila Kanal D a emisiunii  e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antreneaza mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi ”, a spus Dan Negru. 

Castingul  pentru „Jocul cuvintelor” continuă,  şi toţi cei care îşi doresc să participe  la concursul televizat,  în competiţia minţii, pot intra pe https://casting.kanald.ro  pentru a face primul pas într-o călătorie ce combină spiritul ludic şi inteligenţa cu frumuseţea spectacolului de televiziune.  Emisiunea „Jocul cuvintelor” se va difuza în curând, la Kanal D!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?