Omul care pășit pe lună, bătaie pe stradă! - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Edwin “Buzz” Aldrin, al doilea om care a pășit pe Lună, apare într-un clip în care lovește un teoritician prea insistent.

Imaginile au fost surprinse în 2002. Astronautul părăsea un hotel din SUA, moment în care Bart Sibrel, un celebru teorotician al conspirației, l-a luat la întrebări privind aselenizarea. În imagini se poate vedea cum astronautul dorește să scape de bărbat care insista să-l acuze că nu a a pășit pe lună.

La un moment dat, Buzz Aldrin își pierde cumpătul și-l lovește cu pumnul în figură pe Sibrel.

Edwin Eugene Aldrin, Jr. (n. 20 ianuarie 1930), poreclit Buzz, este un astronaut american. A absolvit Academia West Point și a zburat în 66 de misiuni de luptă în Războiul din Coreea. În 1963, a obținut doctoratul la MIT și a fost selectat ca astronaut. În 1966, i s-a alăturat lui James A. Lovell, Jr. în zborul Gemini 12, care a durat patru zile.

Ieșirea de 5 ore și jumătate în spațiu a lui Aldrin a dovedit că, de fapt, organismul uman poate lucra în vidul din spațiul cosmic.

A fost cel de-al doilea om după Neil Armstrong, coechipierul său, care a pășit pe Lună în misiunea Apollo 11 din iulie 1969.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel