Data actualizării:
Data publicării:

Omul care l-ar putea învinge pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Chirieac: Mi se pare o candidatură solidă / Are șanse să-l învingă

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @frimufilms
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @frimufilms
Analistul politic Bogdan Chirieac a fost prezent în studioul Antena3 CNN unde a vorbit despre posibilul candidat la Primăria Capitalei. 

Bogdan Chirieac a explicat ce părere are despre o posibilă candidatură independentă a medicului Cătălin Cîrstoiu, susținută de PSD și PNL, la Primăria Capitalei.

„Mi se pare o candidatură solidă. E un om care a făcut ceva în viață, un om care are meserie, un om care înțeleg că manageriază bine, câte se poate în România, Spitalului Universitar de Urgență. Deci are experiență în management. Așa ar fi fost și domnul Șucu, dar cunoscându-l pe domnul Șucu, dacă v-a spus că nu-l interesează politica, nu se bagă în așa ceva dânsul.

Cu 3 luni înainte nu știm cine e candidatul. Nu se poate! Ar trebui, săptămâna viitoare cel mai târziu, partidele să anunțe oficial cine este candidatul la Primăria Generală a Capitalei.”, a spus Bogdan Chirieac. 

Acesta a fost întrebat dacă cele două partide vor merge pe o variantă de genul Sorin Oprescu, cei din PNL și PSD susținând o astfel de variantă cu medicul Cîrstoiu. 

„De obicei PSD-ul avea probleme la București și s-a dovedit că USR-ul, noi, ai noștri, eram peste PSD, dar în momentul ăsta e și PNL-ul. Soluția Sorin Oprescu este valabilă. Presupun că și lista de consilieri va fi comună că nu se poate altfel. Adică primarului dacă nu îi dai și Consiliul General l-ai pus degeaba acolo că va fi o luptă permanentă.

E o soluție. Nu spun că domnul Nicușor Dan nu e bun.”, a spus Bogdan Chirieac. 

 

Rolul lui Klaus Iohannis 

„Dânsul a rezolvat și comasarea și lista comună, cum bine știți, domnul președintele Klaus Iohannis. Cred că dânsul va pune ștampila la București, la Sibiu nu am nicio îndoială că o pune în mod oficial și poate că și în alte orașe mari din țară.", a spus Bogdan Chirieac. 

 

Îl poate învinge Cătălin Cîrstoiu pe Nicușor Dan? 

„Da. Nu spun că îl bate fiindcă al nostru e bine plasat, are 28% pe persoană fizică, dar profesorul Cătălin Cîrstoiu are șanse să-l învingă pe Nicușor Dan.", a spus Bogdan Chirieac. 

Analistul politic a vorbit și despre George Cristian Tuță, candidat comun la Sectorul 1. 

„Am înțeles că domnul George Cristian Tuță e în regulă și domnia sa, deputat PNL, care va fi candidat comun la Sectorul 1. Omul e chiar în regulă, vorbește limbi străine.”, a mai spus analistul politic Bogdan Chirieac la Antena3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel