Omnilogic - partener Cisco Meraki în România!
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

OMNILOGIC, un important jucător pe piaţa de distribuţie IT&C din România, anunţă semnarea unui parteneriat cu Cisco Meraki, extinzând astfel parteneriatul existent cu Cisco, pentru a include wireless şi cloud în oferta sa pentru clienţi.

Tehnologia Cisco Meraki oferă clienţilor soluţii Wi-Fi, switching, securitate şi mobilitate gestionate centralizat din cloud pe bază de licenţă. Soluţiile Cisco Meraki sprijină BYOD, crearea şi administrarea facilă a reţelelor clienţilor, controlul aplicaţiilor, optimizarea WAN, firewall-ul de aplicaţii şi alte servicii avansate de reţea.

În decembrie 2012, Cisco a finalizat achiziţia Meraki, formând astfel noul grup Cisco Cloud Networking. Cisco a achiziţionat Meraki pentru a oferi scalabilitate, soluţii de networking uşor de folosit de către clienţii care doresc să-şi simplifice infrastructura de reţea. Acum, făcând parte din Cisco, pentru portofoliul de produse şi capabilităţile tehnologice Meraki vor creşte investitiile în R&D în vederea dezvoltării următoarei generaţii de produse de reţea în cloud. Cisco Meraki s-au angajat să sprijine împreună în continuare clienţii şi partenerii şi să continue să îmbunătăţească şi să extindă toată gama de produse Meraki.

Această achiziţie consolidează platforma Cisco Unified Access, ceea ce face IT-ul mult mai receptiv la inovarea în business prin simplificarea operaţiunilor IT şi unificarea retelelor cu fir şi fără fir, politicile şi administrarea într-o singura infrastructură de reţea integrată, spre deosebire de alte oferte competitive.

Cisco Meraki aduce acum beneficiile tehnologiei cloud la noi limite în zona infrastructurii de reţea, oferind usurinţa de a gestiona echipamentele de wireless, de cloud swiching şi de securitate, si permiţând astfel clienţilor să beneficieze de noi oportunităţi de afaceri şi de reducerea costurilor operaţionale. Clienţilor care caută să-şi securizeze iPad-urile dintr-o organizaţie mare sau să acopere WiFi suprafaţa unui campus, pot s-o facă deoarece soluţiile extinse de reţea Cisco Meraki funcţionează pur şi simplu.

"Cisco Meraki oferă o gamă completă de soluţii uşor de gestionat din cloud, gamă ce include wireles LAN, switch-uri Ethernet, dispozitive de securitate, precum şi dispozitive de gestionare mobile, toate construite pentru a simplifica provocările complexe ale reţelelor IT. Peste 10.000 de clienţi din întreaga lume au încredere în soluţiile Cisco Meraki. Acest lucru ne-a determinat să semnăm acest parteneriat", a declarat dna. Vali Gaitan, Regional Sales Manager Omnilogic.

Cu sediul în San Jose, California, cu birouri în întreaga lume, Cisco Meraki oferă multă valoare clienţilor din zona midmarket, consolidând în acelaşi timp oferta Cisco Meraki pentru zona enterprise.

Cum industria IT se transformă şi cu toţii intrăm într-o noua etapă: era mobile-cloud, Cisco Meraki a dorit să rezolve problemele de business şi de infrastructură de reţea ale clienţilor săi prin furnizarea de cloud networking pe lângă echipamentele de reţea şi serviciile de securitate existente în portofoliul său. Achiziţia Meraki completează şi extinde strategia Cisco de a oferi soluţii software-centrice capabile să simplifice gestionarea retelei, să ajute clienţii să-şi dezvolte forţa de muncă mobilă şi să genereze noi oportunităţi de venituri pentru partenerii săi.

Omnilogic, ca Value Added Distributor, este în măsură să ofere partenerilor săi atât consultanţa şi expertiza necesare implementării unor astfel de soluţii cât şi suportul necesar unor implementări cu grad mare de complexitate ce necesită resurse şi cunoştinţe specializate.

Produsele şi soluţiile Cisco Meraki atât de apreciate la nivel mondial sunt acum disponibile în România prin intermediul Omnilogic şi reţeaua sa de reselleri autorizaţi.

Astfel Omnilogic continuă seria parteneriatelor de excepţie, încheind un contract de distribuţie a soluţiilor Cisco Meraki în România. "Propunem partenerilor noştri soluţiile de networking Cisco Meraki în cloud întrucât acestea vor extinde oferta de reţea Cisco Meraki prin furnizarea de soluţii scalabile pentru companii din zona midmarket." a declarat dna. Vali Gaitan, Regional Sales Director Omnilogic.

Despre Cisco Meraki

Pentru mai multe informaţii vizitaţi: http://newsroom.cisco.com/

Despre Omnilogic

Acest comunicat vă este furnizat de Omnilogic, companie care, prin introducerea pe piaţă a unor tehnologii de vârf la nivel mondial, se situeaza in avangarda dezvoltarii tehnologice din domeniul IT&C din România. Compania Omnilogic este specializată în vanzarea produselor IT&C de marcă: periferice, componente hardware şi produse software, echipamente de reţea şi de telecomunicaţii, produse şi soluţii de stocare. Cu un portofoliu de branduri binecunoscute, Omnilogic este distribuitor pentru multe dintre acestea. Printre partenerii săi se numără cele mai performante companii din lume: Oracle, Cisco, IBM, VMware, EMC, Apple etc. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.omnilogic.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel