Omleta "cu de toate" este perfectă pentru un mic dejun copios, gustos și sățios. Are tot ce îi trebuie pentru a începe ziua așa cum se cuvine. Într-un mod bun și sănătos, cum spun cei de la carteadebucateamamei.ro
Ingrediente
2 Ouă
3 linguri de Ulei
Șuncă
Brânză telemea
Ceapă
Ardei gras
Sare
Piper
Pătrunjel verde
Mod de preparare
1. Se taie o ceapă mică și se pune la prăjit în ulei. Se lasă până se rumenește puțin.
2. Se adaugă șunca tăiată bucățele, în cantitate în funcție de preferințe.
3. Se bat cele două ouă și se adaugă sarea și piperul. Apoi se adaugă brânza telemea și se pune în tigaie peste ceapă și șuncă.
4. Se taie mărunt ardeiul gras și pătrunjelul și se pun peste ou în tigaie.
5. Puteți servi omleta cu salată sau roșii proaspete.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă
- Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț / Update: Există riscul ca focul să se extindă / foto în articol
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Cum e corect: Paște sau Paști. Mulți români credeau că zic greșit