Oltean: Preda are de toate pentru a putea fi folosit împotriva USL
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Vicepreşedintele democrat-liberalilor, Ioan Oltean, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Bistrița, că "niciodată nu a împărtășit ideea excluderii din partid", apreciind că "întotdeauna există alte soluții". În acest context, Oltean a susținut că europarlamentarul PDL, Cristian Preda, recent suspendat din partid, dispune de notorietate și inteligență și putea fi folosit împotriva actualei puteri.

„Cu siguranţă n-am împărtăşit niciodată ideea excluderii din partid. Am fost întotdeauna împotriva unor asemenea măsuri şi voi fi în continuare. Cred că întotdeauna există alte soluţii, fiecare membru este binevenit în partid şi este bine să rămână acolo,” a declarat deputatul Ioan Oltean, potrivit gandul.info.

Liderul democrat-liberal a precizat că nu a fost prezent la ședința BPN a PDL, de la începutul acestei săptămâni, în care s-a luat măsura suspendării pentru șase luni a europarlamentarului Cristian Preda.

După ce a declarat că el nu ar fi votat în favoarea suspendării, dacă ar fi fost la ședința BPN, Ioan Oltean a adăugat: „Cristi Preda e un membru al partidului care are notorietate, are minte, are de toate pentru a putea fi folosit împotriva actualei puteri”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel