Olivia Steer s-a dezlănțuit după retragerea premiului. Pune tunurile pe un mare brand
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Olivia Steer, premiu retras. Alexandru Rafila spune unde e problema - VIDEO
Olivia Steer, premiu retras. Alexandru Rafila spune unde e problema - VIDEO
Olivia Steer a fost premiată la ”Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate”. În urma criticilor, i-a fost retras premiul. Vedeta a reacționat pe Facebook, punând tunurile pe o mare companie de apă minerală naturală și susținând că acest brand a fost singurul care a cerut anularea premiului primit de ea. 

”Înțeleg că Aqua Carpatica a fost singurul, dintre sponsorii Galei de aseară, care a cerut anularea premiului ce mi-a fost oferit de către Asociația pentru o Viață Sănătoasă din România, șantajând organizatorii că, în caz contrar, își retrage finanțarea.” a început Olivia Steer postarea sa despre retragerea premiului. 

Ea a scris motivul invocat de Jean Valvis: "Valorile pe care le promovăm sunt legate de un stil de viață sănătos, de consumul unei ape minerale naturale filtrate natural, prin procese hidrogeologice de milioane de ani. Prin urmare, există o incompatibilitate crasă între valorile noastre și valorile susținute de Olivia Steer”. 

EXCLUSIV  Olivia Steer, premiată. Cine a asistat la momentul halucinant. Măiță: Mascaradă și batjocură

Moment în care s-a dezlănțuit la adresa Aqua Carpatica și a susținut chiar că ”sentimentele care îl animă azi pe Jean Valvis au o reciprocitate veche de mai bine de 7 ani”, când ea a scris un articol pe blogul său.

Olivia Steer a pus tunurile pe Aqua Carpatica în continuare, în postarea sa, și a conchis: ”Cu alte cuvinte, revocarea premiului nu e nici o pierdere personală. Ba dimpotrivă!”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel