Data publicării:

Olivia Steer, faţă în faţă cu un medic. Vasilescu: Imaginile fac cât o mie de cuvinte

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Vasi Rădulescu / Foto Facebook
Vasi Rădulescu / Foto Facebook
Vasi Rădulescu, medic, a avut un comentariu după ce Olivia Steer, cunoscută pentru poziţia sa antivaccinare, a avut o discuţie în contradictoriu cu medicul Mihai Craiu, cei doi fiind prezenţi în cadrul unei emisiuni TV.

Invitaţi în emisiunea „Vorbeşte lumea" de la Pro TV, Olivia Steer şi medicul Mihai Craiu şi-au prezentat argumentele împotriva sau favoarea vaccinurilor.

Medicul Vasi Rădulescu, reacție pe Facebook

„Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte”, și-a început astfel mesajul publicat pe contul său de Facebook Vasi Rădulescu. În stânga, „avem (...) privire sfidătoare, mestecând gumă, aberând pe teme medicale, întrerupând partenerul de dialog la fiecare trei secunde cu tot felul de bălării. În dreapta îl avem pe Craiu Mihai, un medic senzațional și un om minunat, plin de bun simț, smerenie, tobă de carte, ce stă de dimineața până seara în spital și mai găsește timp și pentru educație medicală.

Cred că întâlnirea de azi a fost necesară. La fel și imaginea asta. Să nu le uitați”, a scris, joi, medicul Vasi Rădulescu pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel