Olivia Steer a descoperit TÂMÂIA. Ce teorie dubioasă a promovat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Olivia Steer, cunoscută pentru poziția sa anti-vaccinare, a fost premiată, miercuri seara, la "Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate", pentru "rolul său activ în societate". După valul de reacții dure din spațiul public, organizatorii și-au dat seama că au gafat și i-au retras premiul.

Ceea ce este amuzant este că, în urmă cu câteva zile, soția lui Andi Moisescu ne învăța că tămâia ne ține departe de cancer.

"Tamâia are proprietăți anti-tumorale în multiple forme de cancer uman: meningiom, leucemie, ciroza, fibrosarcom si de colon. Cu alte cuvinte, în viață, ai șanse mai mari să faci drumuri dese și sprintene (pînă la biserică sau nu-alegerea ta) tratîndu-te cu tămîie, decît tîrindu-te (un an, doi, hai maxim cinci-potrivit statisticilor) pînă la clinică de oncologie, ca să te otrăvești cu citostatice (care dau cu minus în 97% din cazuri)", a scris Olivia Steer cu puțin timp înainte de a fi premiată.

Premiul, retras

Olivia Steer a primit, miercuri seară, la un eveniment dedicat sănătăţii, premiul pentru "rolul său activ în societate", ceea ce a stârnit controverse pe reţelele sociale, vedeta fiind cunoscută pentru lupta ei împotriva vaccinării.

În cele din urmă, organizatorul Galei Femeilor care Dăruiesc Sănătate a decis să retragă premiul acordat Oliviei Steer pentru "rolul său activ în societate" după ce acest lucru a stârnit o serie de controverse, pe reţelele de socializare, inclusiv în rândul sponsorilor evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel