Olguța Vasilescu nu crede că ”e politică” audierea manechinelor lui Mazăre
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mazare-manechine
mazare-manechine

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, susține într-o postare pe pagina personală de Facebook că ”chemarea manechinelor lui Mazăre” la Parchet ”nu este politică”, considerând că procurorii erau sătui de ”toți interlopii” și doreau și ei un pic de ”distracție”.

Interogarea modelelor aflate pe litoralul românesc de către procurorii Parchetului a fost doar pentru că aceștia doreau ”şi ei ceva distracţie în toată nebunia asta”, crede Lia Olguța Vasilescu, potrivit celor scrise de ea, joi, pe Facebook.

,,Treaba asta cu chemarea manechinelor lui Mazăre la Parchet să dea declaraţii de ce au votat, eu nu cred că e politică... Procurorii voiau şi ei ceva distracţie în toată nebunia asta, că s-or fi săturat de toţi interlopii”, a scris primarul Craiovei, citează NewsIn.

Lia Olguța Vasilescu a făcut această apreciere, după ce șase dintre cele 25 de fotomodele care au mers, în costume de baie, să voteze la referendumul din 29 iulie, însoţite de primarul Constanţei, Radu Mazăre, au fost audiate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

În zilele următoare, și celelalte 19 manechine vor fi aduse la audieri, după ce poliţiştii au luat legătura cu firmele care le impresariază.

”În ţara lui Băsescu suntem întrebaţi de ce votăm, chiar dacă este dreptul nostru. I-am îndemnat pe turişti să voteze, şi pe constănţeni, pentru că este datoria mea să fac acest lucru”, a declarat Radu Mazăre, care se așteaptă în zilele următoare să fie şi el chemat pentru audieri.

”Tot ce vine de la Băsescu sau de la PDL, slugile de la Procuratură execută. Ei spun că eu am influențat aceste manechine ca să meargă la vot, de parcă n-ar fi datoria mea, conform legii partidelor, să influențez lumea să se prezinte la vot și că le-aș fi oferit o noapte de cazare pentru votul pe care l-au exercitat. Fie vorba între noi, eu le-aș oferi o noapte de cazare tuturor femeilor frumoase și fără să voteze. Ce este halucinant în Romania, este că poliția, procuratura, oameni plătiți din banii noștri execută ordine politice”, a declarat Radu Mazăre, joi seara la România TV.

Referitor la situația creată de interogarea mai multor tinere care au apărut la vot în data de 29 iulie însoție de primarul Radu Mazăre, Ministerul Public a afirmt joi, într-un comunicat de prsă  că “procurorul de caz nu a dispus şi nu a efectuat audieri, o serie de persoane fiind, însă, audiate, în cursul zilei de ieri, 08.08.2012, la sediul poliţiei Municipiului Constanţa – Biroul Investigaţii Criminale, care efectuează cercetările în cauză”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel