Urmărește emisiunea live
Dosarul "Faţada", clasat. Olguţa Vasilescu: Mă voi adresa instanţei împotriva unuia dintre denunţători
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguţa Vasilescu a anunțat că îl va acţiona în instanţă pe unul dintre denunţători, după ce dosarul "Fațada", în care era urmărită penal, a fost clasat.

"Nu voi merge la CEDO, pentru că statul român ar fi cel condamnat şi din banii mei, ai dvs., ai tuturor cetăţenilor se vor acorda despăgubiri. Nu am nevoie de despăgubiri financiare. Încă de acum un an de zile m-am adresat Secţiei speciale de investigare a magistraţilor pentru a ancheta procurorul respectiv pentru abuzuri, inclusiv pentru acte de tortură.

Singurul mod în care mă puteam apăra a fost să mă adresez acestei specii speciale care dacă mâine se desfiinţează sau când doreşte noul Guvern, va deveni o problemă pentru toată lumea, pentru că atunci când sunt abuzuri făcute de astfel de procurori, oamenii nu au unde să se adreseze. Şi bineînţeles împotriva unuia dintre denunţători mă voi adresa instanţei, pentru că e vorba de mulţi bani pe care i-am cheltuit cu avocaţii, de hărţuirea mea care continuă şi cred că a venit momentul să se termine toate aceste lucruri", a declarat Lia Olguța Vasilescu, la TVR1.

Vezi și: DNA a CLASAT dosarul în care Lia Olguța Vasilescu a fost plimbată în cătușe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel