Olguța Vasilescu: ”Baubau de la Muncă minte cum respiră” Nouă scenă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Lia Olguţa Vasilescu a criticat-o din nou pe Violeta Alexandru şi a acuzat-o că minte. Ministrul Muncii a intrat în direct la Digi 24 pentru a se plânge de faptul că poştaşii fac propagandă electorală pentru PSD. 

"Baubau de la Muncă minte cum respiră!!! A intrat la Digi să se plângă cum fac poștașii propagandă PSD și distribuie pliante electorale pentru PSD. Ghinionul ei este că în studio era fostul ministru al Sănătății Bodog care i-a spus că atât directorul cât și liderul de sindicat de la Poștă din Bihor, din județul unde este parlamentar, sunt PNL!!!!

De asemenea, i-a transmis și că atât PNL, cât și USR au transmis pliante electorale prin poștă, la diferite cicluri electoarale! E obligația Poștei să le distribuie, din moment ce există contract! Poștă nu poate refuză o scrisoare a cuiva către altcineva! Bineînțeles că nu a stat să dea un răspuns la aceste argumente, că era într-o ședința importantă! Prelipceanu a intervenit impacientat: "Păziți-va bătrânii!"", a scris Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel