Olguța Vasilescu: Un denunțător a sărit să mă bată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Magistraţii Curţii de Apel judecă miercuri contestaţia depusă de Olguța Vasilescu la decizia primei instanțe de a o plasa în arest la domiciliu, dar şi pe cea depusă de procurorii DNA la această hotărâre.

La sosirea la Curtea de Apel București, Olguţa Vasilescu a declarat că în dosar sunt trei denunţători, toţi trei cu dosare penale.

"Sunt trei denunțători, toți trei cu dosare penale. Unul dintre ei a cerut un contract de lucrări. În acel moment m-am ridicat de la masă şi i-am spus că sub nicio formă nu voi accepta să vorbesc despre licitaţii. Cel de-al doilea a venit cu o autorizaţie de construcţie de bloc de 9 etaje. Am verificat personal dacă se poate da această autorizaţie. Între patru blocuri de 9 etaje venea să planteze încă un bloc de 9 etaje, la distanţă de nici 20 de metri de celelalte blocuri. Am spus: 'Decât să îngrop de vii câteva sute de familii, mai bine îmi tai o mână.' Atunci a sărit la mine să mă bată, a fost chemată poliţia locală, am declaraţii, am probă", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, conform România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel