Olguța Vasilescu, PRM-PSD. Cum a scăpat de ”furia” lui Vadim Tudor
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Olguța Vasilescu a vorbit pe blogul personal de perioada în care activa la PRM, dar și despre cum a scăpat de ”furia” lui Vadim Tudor când a părăsit partidul.

Olguța Vasilescu a povestit că Vadim Tudor o sunase recent, înainte să moară. Totodată, ministrul Muncii a precizat că a fost printre puținii care au scăpat de furia lui Vadim Tudor după ”dezertare”.

Olguța Vasilescu povestește pe blogul personal că după ce a fost anunțat decesul lui Corneliu Vadim Tudor, se uita la televizor și ”mi-a telefonat si Ion Manzana, fostul lider de grup PRM din Camera Deputatilor. Avea lacrimi in glas. Ne sunase recent Vadim pe amandoi si rememoram discutia. Ne gandeam ce forta a avut partidul in 2000 si ce oameni erau in parlament din partea PRM. Pe langa vedetele Loghin si Dolanescu, erau intelectuali de marca: Mihai Ungheanu, Gheorghe Buzatu, Lucian Bolcas si aripa tanara, noi, croiti pe acelasi calapod: nervosi, nationalisti, cu replica la orice.

Inainte sa plec din partid, Vadim, caruia ii spusesem, ma prezenta lui Nicolae Vacaroiu: „Presedinta organizatiei de tineret. A vrut sa plece din PRM, dar sangele apa nu se face". Partial a avut dreptate. Sangele a ramas acelasi, dar am plecat. Din motive pe care i le-am scris si le-a inteles, avand in vedere ca am fost printre putinii care a scapat de „botez" dupa dezertare”, spune ministrul Muncii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel