Olanda - România. Neagu, mesaj către români: NU dezarmăm!
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Cristina Neagu
Cristina Neagu
România a pierdut primul meci din grupa principală de la Europene în fața Olandei.

Din păcate, jucătoarele noastre au făcut un meci foarte slab iar Olanda a câștigat meciul. Totuși, România încă e la mâna ei pentru calificarea în semifinale, deși parcursul e mult mai greu. Au mai rămas două meciuri de jucat, iar naționala noastră trebuie să le câștige pe ambele pentru a ajunge în semifinale. 

La finalul meciului, Cristina Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii, a dat asigurări că România nu a dezarmat.

"Nu știu exact ce s-a întâmplat. A fost o zi extrem de slabă, nu au mers nici atacul, nici apărarea. Sistemul competițional nu ne-a ajutat foarte mult. Au fost 3 zile în care am ieșit din ritmul competiției. A fost o zi slabă, trebuie să analizăm ce s-a întâmplat. Lor le-a ieșit totul în atac. Noi nu ne-am apărat bine și prin asta câștigasem meciurile de până acum", a comentat Neagu, la TVR, potrivit Digi Sport.

"Tot ce putem face este să mai fim triști în seara asta și de mâine trebuie să ne gândim la ce urmează. Trebuie să mergem în continuare cu lucrurile pozitive. Nu trebuie să dezarmăm. Avem șanse mari în continuare și nu trebuie să dezarmăm după acest meci. Ținem capul sus și trebuie să facem două meciuri bune cu Spania și Ungaria pentru a ajunge în semifinale", a mai spus Neagu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel