Olanda: Patru răniţi după ce o maşină a intrat în mulţime la finalul unei curse de autocross
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O maşină de curse a intrat în mulţime duminică în timpul ceremoniei de premiere după o competiţie de autocross în Olanda, rănind cel puţin patru persoane, a anunţat duminică poliţia, evocând ''o ceartă care ar fi degenerat'' în violenţă, relatează AFP.

Şoferul şi pasagera vehiculului, o maşină de curse, potrivit poliţiei, au fost arestaţi. Este vorba de un bărbat în vârstă de 21 de ani originar din Reuver şi o femeie de 17 ani din Veghel, două localităţi din sudul Olandei.

O maşină ar fi intrat în public în timpul ceremoniei de decernare a premiilor la finalul unei competiţii de autocross desfăşurată la Leende, în apropiere de Eindhoven (sud), a anunţat poliţia pe Twitter.

Patru persoane - doi bărbaţi, o femeie şi un copil - au fost transportaţi la spital. Nu este cunoscută natura rănilor lor, a adăugat poliţia.

Echipe de intervenţie au acordat asistenţă altor trei persoane. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, viaţa răniţilor nu este în pericol, a indicat televiziunea publică olandeză NOS.

O anchetă a fost deschisă imediat pentru a determina cauzele incidentului. Potrivit poliţiei, cauza ar putea fi o ceartă care a degenerat în violenţă între cele două persoane aflate în maşină.

Acestea ar urma să fie audiate de anchetatori ai serviciului de accidente rutiere, a indicat de asemenea poliţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel