Oganizatorii JO 2020 au anunţat vânzarea a 3,2 milioane bilete în prima fază destinată Japoniei
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Comitetul de organizare al Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 a anunţat vineri că a vândut 3,2 milioane de bilete în prima fază destinată doar rezidenţilor din Japonia, relatează EFE.

Circa 7,5 milioane de persoane au participat la o tombolă naţională şi pentru a intra în posesia biletelor. Norocoşii vor trebui să achite contravaloarea tichetelor până la finalul acestei săptămâni. Peste 90% dintre posesorii de bilete au efectuat deja plata.

Vânzarea biletelor în afara Japoniei a început pe 15 iunie prin intermediul distribuitorilor autorizaţi în fiecare ţară şi de comitetele olimpice naţionale.

În toamnă se va activa o nouă fază de vânzare a biletelor către rezidenţii din Japonia, ce vor fi disponibile în ordinea comenzilor, iar din primăvara anului 2020 oricine poate cumpăra bilete de pe site-ul organizaţiei şi de la birourile oficiale ce vor fi deschise la Tokyo în magazinele oficiale de revânzare.

Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo au loc între 24 iulie şi 9 august, urmate de Jocurile Paralimpice (25 august - 6 septembrie), la care biletele vor fi scoase la vânzare din această vară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel