Oferte de angajare! Peste 8700 locuri de muncă disponibile
Data publicării:
Autor: Baciu Loredana
WhatsApp

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a anunțat peste 8700 locuri de muncă disponibile la nivel național în perioada 9 - 15 august. Cele mai multe oferte sunt în București, și județele Iași, Vâlcea, Timiș.

Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile peste 800 locuri de muncă, dintre care cele mai multe pentru inginer si subinginer, urmate de programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consultant în informatică, consilier financiar-bancar.

Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt cele încadrate la studii medii, profesionale și lucrători necalificați - peste 7800. Majoritatea joburilor sunt în meseriile de confecţioner-asamblor articole din textile,  muncitor necalificat în industria confecţiilor, operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, şofer de autocamion sau maşină de mare tonaj, vânzător, agent de securitate, lucrător comercial, lucrător bucătărie - spălător vase mari, dulgher - exclusiv restaurator şi ospătar/chelner.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă sau pot accesa adresa de internet www.anofm.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel