Ofertă consistentă pentru Florinel Coman, 'perla' lui Gigi Becali
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Florinel Coman, ofertă transfer, foto: @FCSBOfficial - FB
Florinel Coman, ofertă transfer, foto: @FCSBOfficial - FB
Florinel Coman este asul din mâneca lui Gigi Becali pentru a-și umple visteria.

Înaintea dublei cu Insulele Feroe și Norvegia, Gigi Becali l-a laudat din nou pe Florinel Coman. El susține că selectionerul ar face o mutare cîștigătoare dacă îl va titulariza pe jucatorul său, pentru că el este ”omul cu golul sau cu pasa de gol” in fiecare meci.

Mai mult, patronul FCSB a mărturisit că are oferta de 10 milioane plus cel puțîn încă 10 dintr-un eventual transfer pentru Florinel Coman. Echipa care e interesată de 'Mbappe de România' este un satelit al lui Manchester City, potrivit lui Becali.

"Nu știu, e treaba lor dacă va fi titular sau nu (n.r. a celor de la națională României). Florinel Coman? Păi el da gol, pasă de gol! Că Neymar. Când îl ai în echipa, te aștepți să dea gol sau pasă de gol. Nu-l bagi pe Coman, nu dai gol. Nu zic că nu dai, dar dacă îl bagi pe el, sigur face ceva. Gol, pasă de gol! Eu am acum oferta 10 milioane pe Coman, plus un procent dintr-un eventual transfer, dar nu mai puțin de 10 milioane. Adică 20 de milioane de euro. Nu-l dau, că eu vreau 20 și 20. Echipa care îl vrea e echipa satelit a lui Manchester City, de unde știu că-l transferă mai departe. Dacă joacă acum și da două goluri la națională, in ambele meciuri, cel 30!", a declarat Gigi Becali la PRO X.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel