Octavia Geamănu, la 8 ani de la căsătorie: Marian nu m-a văzut nicidată în trening, pijamale de bumbac sau cu părul nespălat
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 02 feb 2023, 09:26
WhatsApp
foto Octavia Geamănu, Instagram
foto Octavia Geamănu, Instagram
Realizatoarea de televiziune Octavia Geamănu a vorbit despre secretul căsniciei sale. În 31 ianuarie 2023, s-au împlinit 8 ani de la căsătoria cu Marian Ionescu. 

Vedeta Antena 1 și liderul trupei Direcția 5 s-au căsătorit civil în urmă cu 8 ani. Octavia Geamănu mărturisește că secretul căsniciei lor este feminitatea. 

Deși locuiesc împreună, vedeta spune că Marian nu a văzut-o niciodată nearanjată. ”Marian nu m-a văzut nicidată în trening, pijamale de bumbac sau cu părul nespălat, cu oja sărită sau cu bigudiuri pe cap. Port doar pijamale de mătase tot timpul anului. De când mă știu, îmi place să am grijă de mine și mă simt bine în pielea mea. Dacă eu sunt fericită, și bărbatul meu este fericit!”, a declarat Octavia Geamănu pentru Fanatik

”Nici nu concep să mă vadă vreodată altfel decât țiplă!”

Octavia Geamănu mai spune că “Îmi spăl părul o dată la două zile și am nevoie de cel puțin două ore până ies din baie”. 

“Aplic șamponul, aștept să-și facă efectul, aplic masca, aștept să-și facă efectul. Despre descurcatul părului nu mai zic. Îmi ia o jumătate de oră. Gel de duș nu folosesc, ci doar săpun de dafin. Sunt proceduri pe care le respect cu sfințenie. Sunt nopți în care dorm și cu uleiul de ricin sau de cocos în păr, dar asta se întâmplă doar atunci când Marian e plecat în turneu și… pleacă des! Nici nu concep să mă vadă vreodată altfel decât țiplă! Îmi place să fiu mereu țiplă, ca scoasă din cutie, cum se zice!”, a mai spus Octavia.

Prezentatoarea spune că model i-a fost chiar mama sa: ”De când eram eu mică, mama era mereu atentă cu ieșirile ei în lume. Dacă într-o zi ieșea de 5 ori din casă, purta 5 ținute diferite și 5 perechi de pantofi! De la ea am învățat să arăt în fiecare zi ca scoasă din cutie. Nici la supermarket nu mă duc cu părul răvășit!”. 

Octavia Geamănu şi soţul ei dorm separat: Mi se pare groaznic să stai să te foiești și să îl deranjezi pe celălalt, și poate omul sforăie și poate te enervezi

"Nu gătesc, avem pe cineva care vine și o face". Bucătăria Octaviei Geamănu miroase a parfum: Soțul meu m-a educat în direcția asta. "Iubirea mea, arăți prea bine ca să gătești!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?