Obsedat, REȚINUT în București. Și-a dat jos pantalonii în fața unei femei
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
 Poliţiştii bucureşteni au reţinut un bărbat, în vârstă de 27 de ani, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, după ce şi-ar fi dat jos pantalonii în faţa unei femei pe o stradă din Capitală, el fiind deja cercetat pentru exhibiţionism.  

"La data de 6 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 23 au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 16,30, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 3, un bărbat necunoscut a venit din spate, şi-a dat pantalonii jos şi a mimat un act nefiresc, împrejurare în care victima a ţipat iar bărbatul a fugit", informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB). 

În urma investigaţiilor a fost identificat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care ulterior a fost depistat şi condus pentru audieri la sediul subunităţii. 

Din extinderea cercetărilor s-a stabilit că bărbatul ar fi avut un comportament asemănător faţă de o altă femeie, în vârstă de 51 de ani, la aceeaşi dată. Poliţiştii au identificat persoana vătămată, care a depus plângere cu privire la cele întâmplate. 

"Cel în cauză era cercetat, întrucât a fost depistat în flagrant de către agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 23, în luna iulie 2017, în timp ce săvârşea acte de exhibiţionism pe o stradă din sectorul 3", se arată în comunicat. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel