Obreja dezvăluie ce ar încerca Vântu din închisoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rudel Obreja este arestat la domiciliu, după ce Sorin Ovidiu Vântu l-a denunțat, iar DNA l-a acuzat de trafic de influență. Procurorii susțin că fostul președinte al Federației Române de Box i-ar fi promis lui SOV că o poate cumpăra pe judecătoarea șefă a secției penale de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în schimbul sumei de 1 milion de euro.

Într-un interviu acordat lui Cătălin Tolontan, Rudel Obreja spune că, în discuțiile cu Vântu din stenograme, el vorbea despre cedarea unor drepturi litigioase, nu despre cumpărarea judecătoarei Corina Jîjîie.

"Eu i-am cerut 1 milion de euro pentru niște drepturi litigioase și Vântu se făcea că discută cu mine ca să-i rezolv procesul", a povestit fostul președinte al FR de Box.

Vântu vrea să maculeze justiția

Rudel Obreja susține că scopul lui Sorin Ovidiu Vântu ar fi să murdărească ICCJ și întreaga justiție, "care l-a înfundat".

"Știți ce cred eu că a urmărit Vântu de fapt? Vrea să murdărească Înalta Curte! Eu sunt un instrument. Asta vrea, să maculeze justiția, cea care l-a înfundat.

Scopul lui SOV e să o murdărească pe Corina Jîjîie sau pe colegele ei. Spunea că sunt oamenii lui Băsescu. Și vrea să-i maculeze pentru ce au făcut sau, nu știu, poate pentru ce urmează. Și nu e doar scopul lui Vântu, ci și al cercului lui", a mai declarat Rudel Obreja.

Vezi și: Obreja a fost trimis în judecată în dosarul în care Vântu l-a denunțat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel