Obiecte personale care i-au aparţinut lui Keith Flint, solistul The Prodigy, scoase la licitaţie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Obiecte personale care i-au aparţinut lui Keith Flint, solistului The Prodigy, decedat anul acesta, vor fi scoase la licitaţie în luna noiembrie.

Printre acestea, se numără echipamente din piele pentru motocicletă, un pat confecţionat pe comandă şi un accesoriu de tip piercing pentru nas, pe care cântăreţul îl purta atât în timpul concertelor cât şi în viaţa de zi cu zi, potrivit Press Association. Cântăreţul a fost găsit decedat la locuinţa sa din comitatul Essex anul acesta, pe 4 martie, la vârsta de 49 de ani.

A devenit celebru în anii 1990 ca solist al formaţiei britanice de muzică electronică The Prodigy, recompensată cu mai multe distincţii Brit Award şi cunoscută pentru hituri precum Firestarter şi Breathe. Multe dintre obiectele care i-au aparţinut, împărţite în peste 170 de loturi, vor fi scoase la vânzare în Cambridge în scopul stabilirii masei succesorale. Colecţia reflectă gustul personal al solistului în materie de artă şi modă, precum şi interesul său pentru muzică şi nu numai.

Printre obiectele scoase la licitaţie se află trofee muzicale şi albume de prezentare din diverse locuri ale lumii, care celebrează succesul global al trupei The Prodigy. O arhivă cu înregistrări muzicale, benzi din studiouri şi lucrări artistice din proiectele sale individuale - Flint şi Clever Brains Fryin' - vor fi de asemenea scoase la licitaţie.

Vânzarea va cuprinde şi o mare parte din garderoba personală a lui Flint, bijuterii şi accesorii corporale, printre care un piercing pentru nas pe care artistul îl purta atât pe scenă, cât şi în viaţa de zi cu zi. Piesele de mobilier şi operele de artă din locuinţa artistului sunt o combinaţie de măiestrie tradiţională cu stil contemporan, urban.

Printre acestea, un pat realizat pe comandă, la designul căruia a colaborat şi cântăreţul. Colecţia mai conţine obiecte care reflectă interesul cântăreţului pentru sporturile cu motor. Artistul înfiinţase o echipă de motociclism, Team Traction Control, care a concurat în British Supersport Championship. Vânzarea va include o parte din echipamentul pentru motocicletă deţinut de Flint, printre care mai multe căşti, unele dintre acestea cu autografe şi dedicaţii. Obiectele vor fi puse în vânzare de casa de licitaţii Cheffins din Cambridge, pe 7 noiembrie, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel