Obiecte care atrag nenorocirea: scăpă imediat de gunoiul din portofel, dacă vrei să ai bani
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 16 mai 2022, 14:53
WhatsApp
Obiecte care atrag nenorocirea - scăpă imediat de gunoiul din portofel, dacă vrei să ai bani. Sursa - Pexels
Obiecte care atrag nenorocirea - scăpă imediat de gunoiul din portofel, dacă vrei să ai bani. Sursa - Pexels
Scăpa de unele obiecte din casă și vei scăpa de probleme. În plus, bunăstare financiară se va restabili. 

Știți că în fiecare casă sunt zeci de obiecte care atrag energia negativă? Dacă le aveți în case, este important să scăpați de ele cât mai curând posibil. 

Un ceas care nu mai merge - Acest obiect simbolizează încetarea dezvoltării, dar și obsesia pentru un numit timp și loc. Dacă vrei sa scapi de problemele din trecut, care te deranjează, fie aruncă ceasul, fie repară-l. 

Vârsta cea mai norocoasă a fiecărei zodii. Voropchievici: Va reuşi să câştige sume foarte importante de bani

Oglinzi și sticlă sparte - Aceste elemente afectează cel mai mult atmosfera. Dacă în casă există sticlă spartă, într-o astfel de familie vor exista întotdeauna certuri și confruntări.

Deșeuri în portofel sau buzunare - Aceste lucruri inutile, pe care le purtăm în buzunare și portofel, atrag sărăcia. Prin urmare, dacă vrei să scapi de datorii și să-ți stabilizezi bunăstarea financiară, păstrează ordine în portofel, în buzunare și în locul în care ții bani și bijuteriile. Banilor nu le place haosul!  

De ce unii oameni întârzie mereu și cum îi recunoști

Lucruri vechi - Dacă nu purtați hainele o bună perioadă de timp, nu folosiți aparate electrocasnice sau  păstrați ziarele pe care nu le veți citi niciodată, atunci toate acestea nu au ce căuta în casă.

Dacă nu doriți să le arunci la gunoi, atunci le donați în scopuri caritabile. Și uite așa puteți scăpa casa de energia trecutului, mai ales că lucrurile vechi acumulează momente proaste care s-au întâmplat în casă. 

De ce nu este bine să ai o oglindă în dormitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?