Obama glumește pe seama lui Hillary Clinton - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mult-anticipata intrare în cursa prezidențială a lui Hillary Clinton a fost subiect de glume pentru liderul SUA, Barack Obama, în timpul cinei corespondenților de presă de la Casa Albă.

"În opinia multor americani, trăim timpuri de profundă incertitudine. Am o prietenă care, în urmă cu doar câteva săptămâni, făcea milioane de dolari pe an, iar acum trăiește într-o rulotă în Iowa", a spus Obama, aluzie la aspirațiile prezidențiale ale fostei Prime Doamne. Drumul spre Casa Albă trece prin Iowa, un stat considerat critic în termeni electorali, unde Clinton va ajunge pentru a-și atrage susținători.

În 2008, Obama și Clinton s-au luptat pentru poziția de candidat al democraților la alegerile prezidențiale. După ce a pierdut disputa cu Obama, Clinton l-a susținut în totalitate pe fostul senator.

SUA au ucis din greșeală doi ostatici vestici. Obama: "Îmi asum greșeala"

Președintele i-a criticat subtil și pe republicani, care l-au invitat recent pe premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, să țină un discurs în Congres, fără acordul Casei Albe.

"Arăt atât de bătrân încât John Boehner (liderul Camerei Reprezentanților - n.r) deja l-a invitat pe Netanyahu să vorbească la înmormântarea mea", a glumit Obama.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel