Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 25 noi 2020 / 20:38
Obama ARATĂ cu DEGETUL: „Voi l-ați votat pe Trump!“
Foto: Agerpres
Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a făcut mai multe remarci privitoare la cei care l-au votat pe Donald Trump.

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a arătat cu degetul spre unii hispanici care au votat pentru președintele Donald Trump, spunând că nu le pasă de remarcile sale „rasiste”.

„Oamenii au fost surprinși de o mulțime de hispanici care au votat pentru Trump, dar, o parte din ei, evanghelici, au fost deranjați de faptul că Trump a spus lucruri rasiste despre mexicani, lucru puțin important decât faptul că el susține opiniile lor despre căsătoria homosexuală sau despre avort", a spus Obama la emisiunea de radio" The Breakfast Club ".

Trump a surprins în cele două alegeri prezidențiale, unde alegătorii hispanici l-au votat în număr mare, ajutându-l la victorii confortabile în state cu populații hispanice semnificative precum Texas și Florida. Concentrarea lui Trump pe problemele muncitorilor și poziția împotriva socialismului a fost atrăgătoare pentru hispanici, deși o majoritate a votat în continuare pentru noul președinte, Joe Biden, conform FoxNews.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro