Data publicării:
Oase pădure Alexandra. Cumpănașu a aflat totul
Alexandru Cumpănașu a spus că este fake news că o parte dintre oasele găsite în pădurea din Caracal, la indicația lui Gheorghe Dincă, ar fi tot ale Alexandrei Măceșanu. Acest lucru fusese declarat de surse apropiate experților care ar fi făcut teste ADN.
”#112vreausatraiesc. NU SUNT OASELE ALEXANDREI!! Stirea de acum cateva minute este FALSA. NU exista niciun raport care sa indice ca ramasitele gasite in padure sunt ale Alexandrei!. CINEVA are interesul sa decredibilizeze presa in acest demers continuu pt adevar. O analiza antropologica nu certifica nimic!. Demersul este menit a opri campania media pentru ADEVAR prin intoxicare. Rog tot jurnalistii sa verifice inainte. CINEVA se joaca cu credibilitatea lor!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.
Amintim că astăzi a apărut știrea conform căreia rămășițele umane descoperite luni în pădurea indicată de Gheorghe Dincă ar fi ale Alexandrei, nepoata lui Cumpănașu.
DIICOT nu a primit niciun raport de expertiză
DIICOT nu a primit niciun raport de expertiză, nici cel antropologic, nici cel al materialului genetic, pentru fragmentele osoase ridicate din pădurea de langă casa lui Gheorghe Dincă, a declarat, pentru Mediafax, Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT.
Procurorii DIICOT au anunțat că au finalizat percheziția informatică asupra unui laptop, unui aparat foto, a două telefoane mobile și stick-uri de memorie, în prezența lui Gheorghe Dincă și a avocatului acestuia, urmând ca datele obținute să fie analizate.
Procurorii DIICOT precizează, într-un comunicat de presă, că percheziția de joi, de la casa lui Gheorghe Dincă, a fost întreruptă, urmând să fie reluată în dimineața zilei de vineri, în prezența inculpatului și a apărătorului acestuia.
"În cursul acestei zile a fost finalizată percheziția informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile și stick-uri de memorie, în prezența inculpatului și a apărătorului din oficiu, urmând ca datele obținute să fie prelucrate analitic de către specialiști din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităților de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul DCCO-IGPR", arată DIICOT.
De asemenea, procurorii DIICOT - Structura Centrală au audiat mai multe persoane și au efectuat activități de urmărire penală.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News