Oana Zăvoranu bagă televiziunile în faliment. Cât spune Cristi Brancu că ar cere bruneta pentru o înfățișare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Oana Zăvoranu
Sursa foto: Facebook Oana Zăvoranu
Cristi Brancu a spus cât ar cere Oana Zăvoranu pentru a apărea într-o emisiune.

Într-un alt context, Cristi Brancu a oferit câteva detalii despre așa-zisele sume pe care le-ar cere Oana Zăvoranu pentru a apărea într-o emisiune. Cu atât mai mult, Oana a avut o perioadă dificilă în ultimul timp, când s-a despărțit de partenerul său. Despărțirea nu a ținut prea mult timp că cei doi au hotărât că le este mai bine împreună, împăcându-se în cele din urmă.

Potrivit prezentatorului Cristi Brancu, Oana nu ar coborî sub 10.000 de euro ca să se înfățișeze, deși bărbatul se întreabă „cine îi mai dă banii ăștia”.

„A avut loc o nouă înfățișare în procesul dintre Oana Zăvoranu și Bogdan Furtună, avem și declarația ei din presă. Sigur că o să o și sunăm pe Oana, pentru că ea are senzația că noi la emisiune ținem doar cu unul. Ea trebuie să știe că poate veni la emisiune, chiar dacă cere 10.00 de euro și habar nu am dacă îi mai dă cineva vreodată banii pentru o singură apariție la TV, noi chiar ținem la ea și vrem să îi auzim vocea plină de talent. Până atunci, ne răspunde doar domnul doctor.”, a declarat Cristi Brancu în cadrul emisiunii pe care o prezintă, pe Prima TV.

Reacția Oanei Zăvoranu

Singura declarație legată de subiectul abordat de Cristi Brancu pe care a oferit-o Oana Zăvoranu este cea în care vorbește despre procesul în care este implicată de mai mulți ani. Ea se judecă cu unul dintre specialiștii clinicii sale, cel din urmă acuzând-o pe vedetă de șantaj.

„Voi n-ați înțeles că este un mincinos? Că tot spunea el că m-a împrumutat cu bani, dar el nu avea galoși în picioare, el nu știa nimic, avea doar hălățel și făcea doar injecții. Avocata noastră o să vină și ca martoră și o să spună cum a stat 2 zile umilită la ușa lui, ca să putem să ne luăm aparatura nouă de la el.

Restul banilor erau probabil redirecționați către alte centre medicale. Noi îi plăteam, dar de fapt ei nu existau. Domnul doctor să-și vadă de petrecerile lui și după să comenteze de mine. Pe mine mă interesează doar ce spune instanța și adevărul, restul, ce spune Furtună... E un complot între 4 persoane, sunt prieteni vechi și au găsit o gâscă de ciugulit. Nu mi-am dat seama, pentru că sunt deștepți.”, a declarat Oana Zăvoranu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel