Data publicării:

Oana Zăvoranu, motivul DIVORȚULUI dintre Pepe și Raluca? Bruneta, SEMNALE CLARE! Ce ascundea, de fapt, în spatele zâmbetului superb pe care îl afișa la TV

Autor: Darius Muresan | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Anunțul că Pepe și Raluca Pastrămă divorțează a șocat pe toată lumea!

Deși, aparent, părea un cuplu perfect, iată că cei doi au hotărât să-și spună adio.

Vestea a fost dată de Pepe, pe canalul lui de Youtube, unde a dezvăluit că Raluca a fost cea care a cerut divorțul.

Ce declara Raluca Pastrămă, în urmă cu ceva timp, despre căsnicia de nouă ani cu Pepe.

Frumoasa brunetă a făcut referire și la fosta căsnicie a partenerului ei cu Oana Zăvoranu.

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, a spus Raluca Pastramă.

,,Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine. De-asta niciciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite și am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”, a adăugat frumoasa brunetă.

Pepe și Raluca divorțează!

 

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a spus artistul.

"Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să e creștem frumos copii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor”, a spus Pepe.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel