Oana Zăvoranu amenință o prezentatoare TV: Bă, ești tupeistă rău de tot! Te-aș ciufuli, vezi tu omor ce îți iei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost desființați de Oana Zăvoranu. Ce declarații a făcut aceasta. 

Oana Zăvoranu, despre Smiley și Gina Pistol: O familie foarte forjată. E schimbată, e supărată fleașcă, mocangește tot

Deși mai multe vedete au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu pentru declarațiile și miștourile pe care le-a făcut de-a lungul timpului la adresa lor, bruneta nu se oprește din atacuri. 

De data aceasta, Oana Zăvoranu i-a luat în vizor pe Adela Popescu și Radu Vâlcan, pe care i-a făcut cu ou și cu oțet înainte să devină părinți pentru a treia oară.

Deși au fost colege și "surori" în celebra telenovelă "Numai Iubirea", Oana Zăvoranu nu a iertat-o deloc pe Adela Popescu și a făcut acuzații dure la adresa acesteia. 

Oana Zăvoranu, enervată de Adela Popescu: "Tupeul zbârnâie pe tine"

Cum și-a obișnuit deja fanii, Oana Zăvoranu s-a enervat cumplit după ce și-a dat seama că Adela Popescu promovează diferite firme și produse în mediul online, așa că le-a dezvăluit tuturor ce crede despre ea.

"Una bucată fostă colegă de-a mea din Numai iubirea, sora mea care-și lua multă chelfăneală. Și bine am făcut că am caftit-o pe persoană fizică, că ia uite ce face acum, trebuia mai tare cafteala.

Cu ce ne-a atras atenția această familie, cu mocangeală grupa mare? Ea tot ce pune pe Instagram, pe Facebook, este mocangeală și reclamă de la A la Z, fără parteneriat plătit, e mocangeală pe față. Cum îți permiți să ai tupeul ăsta, încât să spună că simte și ea nevoia să răsplătească diverse firme care îi trimit de una, de alta… Ei te urmăresc pe tine nu pentru că ești frumoasă, că nu ești, nu pentru că ești deșteaptă, că nu ești, pentru că apari pe sticlă! Este motivul pentru care 99,9% din oameni se uită la vedete. Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli… Bă, ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu omor ce îți iei", a spus Oana Zăvoranu în propriul vlog de pe Youtube. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan, părinți pentru a treia oară. Momente de panică pentru vedeta TV

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară și chiar dacă abia așteptau să își strângă în brațe bebelușul, vedeta a trecut prin momente de cumpănă la naștere.

Adela Popescu a povestit totul despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, în direct la emisiunea pe care a prezentat-o alături de Cove, până în momentul în care a aflat că așteaptă încă un copil. 

La câteva ore după ce a născut, într-o formă de invidiat, proaspăta mămică a intrat în direct la Vorbește Lumea de la Pro TV. Curios din fire, fostul ei coleg, Cove, a vrut să știe dacă vedeta se mai gândește la un copil, dar aceasta a respins imediat ipoteza după ce s-a gândit că nașterea nu a fost chiar așa ușoară precum credea.

"Am înfrânt! Soţul meu nu mai făcea faţa la atâtea emoţii, trebuia să îi curm suferinţa şi să nasc", a spus Adela Popescu, în direct. 

"Când al patrulea?", a întrebat Cove imediat.

"Hai să rămânem la al treilea! Staţi cuminţi! În timp ce năşteam era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu?! Uitasem ce a fost la ceilalţi, am născut tot natural", a completat Adela Popescu.

Cum a reacționat Radu Vâlcan

În plus, Adela Popescu l-a dat de gol pe soțul ei și a spus și cu cine seamănă micuțul.

Cove: Ai avut acelaşi discurs şi la prima şi la a doua naştere, să ştii.

Adela Popescu: Serios, să ştii că nu îmi mai aduc aminte nimic. Nu ştim cu cine seamănă, copilul a fost mare, deci dacă mă iau după mărime seamănă cu Radu. A avut 3,6 kilograme. Deci seamănă cu tatăl, nu?! Tatăl e ăla care-l creşte. Radu zici că a născut el, e eliberat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel