Oana Zăvoranu, cu motanul împăiat la Capatos
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Oana Zăvoranu și-a adus motanul împăiat în direct la xtra night show, emisiunea lui Dan Capatos. 

Oana Zăvoranu nu a putut suporta moartea motanului său Marty, așa că l-a împăiat. Deși anterior a mai postat o serie de fotografii cu motanul împăiat, de data aceasta l-a adus în direct și l-a prezentat oamenilor. 

Procesul de împăiere a durat nu mai puțin de opt luni, iar rezultatele sunt remarcabile. Oana Zăvoranu spune că i-a păstrat inclusiv organele interne, într-o cutie asemănătoare cu una de bijuterii. Sângele i-a fost păstrat într-o amuletă. 

Motanul Oanei Zăvoranu a trăit nu mai puțin de 18 ani, iar moartea sa a întristat-o teribil. Inițial el a fost înmormântat în cimitirul Eternitatea, însă vedeta a decis că nu poate sta prea mult timp fără el, așa că l-a împăiat. 

"Da, Marty al meu este în fiecare clipă lângă mama lui care l-a adorat, chiar şi dincolo de moarte! Acasă este casa lui şi oriunde voi pleca eu, el o sa fie cu mine! Precizez că în această fotografie Marty al meu nu mai este în viaţă. Multumesc, Răzvan Tănăsescu că i-ai fost cel mai bun medic 15 ani, că l-ai iubit enorm şi că mi-ai spus ce să fac ca să îl pot avea pentru totdeauna cu mine!", scria Oana Zăvoranu pe contul său de socializare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel