Oana Zamfir, revoltată: Nu mai există în oamenii ăștia niciun Dumnezeu
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Oana Zamfir
Oana Zamfir
Oana Zamfir a prezentat, la Antena 3, în cadrul emisiunii "Sinteza zilei", cazul unei femei în vârstă de 84 de ani, care a fost chemată la DNA de patru ori.

Femeia a fost acuzată de cumpărare de influență. "I-am luat interviul unei doamne de aproape 85 de ani, care a fost luată de patru ori de acasă de DNA. De patru ori! Fără citație, fără avocat. (...) Au luat-o de acasă, au deschis ușa liftului, erau pentru a patra oară la dumneai la ușă. Am aflat despre faptul că ar fi un dosar care se construiește la DNA împotriva șefului Poliției Române. (...) Vreau să vă spun cu toată convingerea, pe baza informațiilor pe care le am, că s-au făcut toate eforturile să se găsească ceva împotriva lui Ioniță", a spus Oana Zamfir la Antena 3.

"E incredibil. Putea să facă un accident vascular"

"Să vedeți ce atitudine demnă în fața procurorilor, ce atitudine curajoasă și ce luptă pentru dreptate. 85 de ani aproape. E incredibil. Stau și mă gândesc ce se întâmplă cu acești procurori care văd ce se devoalează, ce se întâmplă cu Kovesi... și continuă să facă astfel de lucruri. Să iei un om... A treia oară când au luat-o au fost pentru a-i comunica – am aici procesul verbal de aducere la cunoștință a învinuirii și a drepturilor și obligațiilor procesuale – au luat-o fără avocat. Fără citație. Pur și simplu luată de acasă. A patra oară, luni, vin din nou la ușa domniei sale, o iau la DNA, știind că este deja făcută suspect și că ar fi trebuit să aibă un avocat. Am atâta revoltă în legătură cu faptul că nu mai există în oamenii ăștia niciun Dumnezeu. Femeia asta putea să facă un accident vascular, putea să facă un infarct la vârsta dumneai. Cum să îți bați joc de un om în halul ăsta?", a întrebat Oana Zamfir.

(w670)

Ce a spus femeia

"Când am venit acasă, erau la ușa mea. Așteptau acolo. (...) Au zis că trebuie să mergeți cu noi. Trebuia să mă ambiționez să nu mă duc. Procurorul a venit și a zis dacă mi-am mai adus aminte ceva. Nu am ce să îmi aduc. (...) Am deschis ușa la lift și ei erau la ușa mea. Așteptau acolo. Și mașina DNA în fața scării. Vă dați seama cât de prost m-am simțit?", a spus Petruța Dinu în interviul acordat Oanei Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel