Oana Zamfir: ”Klaus Iohannis credeam că a scăpat porumbelul”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Oana Zamfir a spus: ”Credeam că președintele Klaus Iohannis a scăpat porumbelul” după desemnarea lui Ludovic Orban drept premier.

Klaus Iohannis a făcut apel la partidele parlamentare să susțină noul Guvern, afirmând că aceste trebuie instalat urgent, pentru a ieși din criza politică în care ne aflăm. Cuvântul-cheie, în opinia Oanei Zamfir, este criză.

”Klaus Iohannis credeam că a scăpat porumbelul spunând că suntem în criză politică. În naivitatea mea... credeam că suntem într-o situație de fericire pentru România odată ce au scăpat de PSD. Președintele a zis recent că mai are doar un lucru de rezolvat: Secția specială. Astăzi ne-a zis că suntem în criză politică. Păi ce ai făcut, domnule președinte? Ai declanșat chiar tu o criză politică dând jos un Guvern fără să ai limpede ce se va întâmpla după moțiune? Te-ai uitat cu cine vei face Guvernul tău? Știai ce va uni acest Guvern? Știai că Barna vrea anticipate. Această criză este generată chiar de Klaus Iohannis”, a spus jurnalista la Antena 3.

VEZI ȘI:  Oana Zamfir îl demască pe Tăriceanu în legătură cu Ludovic Orban

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel