Oana Zamfir a IZBUCNIT în scandalul cu Tudor Gheorghe: Nu am nicio ezitare. Pot mai rău să spun
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir a reacționat vehement după ce artistul Tudor Gheorghe a fost criticat.

Un material difuzat duminică de Televiziunea Română a stârnit un val de revoltă în spațiul public prin prisma unui spectacol susținut de Tudor Gheorghe. Oana Zamfir a comentat acest subiect, miercuri, la Antena 3.

„Se aleg niște personaje, se creează emoție negativă. Lucru pe care îl vedem în România de mulți ani. A început Băsescu această chestiune a dezbinării. Din păcate, și cu ajutorul acestor rețele de socializare și a unor personaje ieșite peste noapte ca oameni foarte activi în social media și în societate în general, constat – cu profundă amărăciune, vă mărturisesc asta – că am ajuns să spoim totul. Să pătăm obrazul unor oameni fără să mai ținem cont de cine sunt, de ce au în spate. Este o chestiune extrem de otrăvitoare din punctul meu de vedere. A căzut victimă profesorul Beuran de curând. Aștept cu mare interes să văd cum se termină ancheta. Viața are felul ei de a face dreptate.

(...) Astăzi a venit rândul altuia, căruia mai degrabă să-i săruți obrazul, decât să-l pângărești. El se numește Tudor Gheorghe. Vă mărturisesc că mă uit de ieri la această rostogolire și tot nu-mi vine să cred. Astăzi maestrul a dat o replică și profit de ea pentru a discuta împreună. (...) Postul public de televiziune difuzează concertul lui Tudor Gheorghe. Se trezesc niște neica nimeni, dacă mă întrebați pe mine, nu am nicio ezitare să spun că acest Caramitru jr. este un neica nimeni. Pot să-i spun mai rău decât atât, dar cred că s-a prezentat singur de-a lungul timpului, pe chestiuni economice, de societate. Acum a ajuns la Tudor Gheorghe", a spus Oana Zamfir, miercuri, la Antena 3.

„Ce trăim, cine ne înrăiește, ce fac aceste rețele de socializare pe care activează tot felul de creaturi și noi ne oprim la a citi titluri...", a adăugat jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel